O COVID19 v ČR, v uplynulém období..roce, dvou..

hnusy » HNUSY..ČLÁNKY » O COVID19 v ČR, v uplynulém období..roce, dvou..

2.1.2022, JP

..

Czech Radio.. Český rozhlas Plus.. mlží Potěmkinově o TOM, jak Česká vláda nechala v uplynulém roce poumírat cca 30 tisíc Lidí i přes Má výslovná doporučení, co se má dělat už od jara 2020.

Uposlechli teprve až při armagedonu cca koncem února, širším Lockdownem, čímž smrtnost na Covid19 během pár týdnů klesla NA NULU.

Český rozhlas Plus cca na Silvestra 2021 informoval v pořadu s Janem Bumbou o tom, že smrtnost klesla na NULU kvůli tomu, že započalo očkování, a ještě si tohle nechaj, v tomhle radiu, říkat jakýmsi prý odborníkem, vycucaně Potěmkinově z prstu. Je TO nesmysl, protože za těch pár týdnů nemohlo být zaočkováno, proočkováno, dostatečný počet obyvatel v ČR tak, aby díky očkování ta smrtnost klesla cca na nulu denně. A takhle v Českém rozhlase..se manipulují fakta. Jde tak podle Mého názoru o dezinformace s velmi vysokou společenskou nebezpečností. Oni používají různě odborníky, různá fakta, a mixují TO s DEZINFORMACEMI. Jsou TAK naprosto NEDŮVĚRYHODNÍ. Oni velmi DOBŘE vědí po celou dobu, co Já DOPORUČUJI, co Jsem doporučoval, a kdy, jelikož jim po celou dobu posílám tyto informace formou www Linků. A přesto si dovolují takhle Lidem LHÁT o TAK ZÁVAŽNÉM TÉMATU !!! NENÍ TO POPRVÉ, Dělají si za mikrofonem, co chtějí.

Také například, informovali, hluboko pod 22 hodinou děti, a všechny, jak že se děti sebepoškozují, tedy podrobně, jako když se v tom moderátorka nějak vyžívala. Tedy pokud něco takového říká moderátorka vyškolená, musí vědět, že například dítě, které zrovna může nějak prožívat svou si psychicky krizi, když takto uslyší o možnostech, jak se sebepoškodit, může to i udělat. tedy, neměl Jsem nervy na TO, to doposlechnout do konce. Na tohle tedy, a takto, opravdu NE. Slyšel jsem jen část, a stačilo Mi TO..za ty děti.

https://poezie.proweb.cz/jp-poezie-a-jine-texty-clanky/9842-misa-apartheid

~~~


Webové stránky zdarma